Frode Slettum
Frode SlettumFotograf og IT-konsulent
Frode har vært lidenskapelig interessert i foto siden han oppdaget speilrefleksens verden for ca 15 år siden. Et kjærlighetsforhold med Canon ble innledet og skulle vare i mange år.

Jobber til daglig med IT og som bilfotograf, men har de siste årene tatt på seg flere oppdrag innen portrett, familiefoto og bryllupsfoto. Har eget studio i kjelleren. Frode liker seg godt med etterbehandling av bilder der han får jobbet i ro og mak med sine favorittprogrammer med musikk på øret.

Har den siste tiden beveget seg inn i filmens verden og liker seg der når tiden strekker til.

NB! Kjærlighetsforholdet med Canon fikk en brå vending i 2016 da Canon ble kastet på dør til fordel for den yngre, vakrere og dyktigere Sony. Bruddet var følelsesmessig sterkt men med gjensidig forståelse og respekt.

Samuel Andersen
Samuel AndersenFotograf og IKT-rådgiver
Samuel har alltid hatt et øye for det visuelle. Han brenner for teknologi og design, da har foto vært hans naturlige uttrykksform siden tidlig på 2000-tallet årene.

Jobber daglig med IT, bilfoto og er engasjert som fotograf for Heimevernet. Har tidligere vært aktiv boligfotgraf for kunder som DNB, Privatmeglern og Eiendomsmegler1.

Trives godt med å fange øyeblikk med et journalistisk preg som bryllup, eventer, konserter og idrettsarrangementer.

Dronepilot på hobbybasis, og elsker å se etter nye spennede vinkler når han fotograferer.

Ta kontakt

    Skriv inn Captchac

    captcha